Підтримати нас

5 українських фірм і одну чеську не задекларував народний депутат України Юрій Воропаєв

Автор статті
14 травня 2018 02:00
661
Поширити:

Бенефіціаром вітчизняних компаній є його дружина Наталія, а чеської – дружина та дочка. 

Про це повідомляє Bihus.Info.

Згідно з інформацією з аналітичної платформи YouControl, Наталія Воропаєва через ТОВ “Час Закону” є одним з власників товариства “ЦУМ Хоум Енд Кідз”, що займається роздрібною торгівлею у неспеціалізованих магазинах. Ще 20% компанії через низку фірм контролює Рінат Ахметов.

У позаминулому році “ЦУМ Хоум Енд Кідз” і “Час Закону” заснували ще чотири фірми - “ЦУМ Бьюті”, “ЦУМ Мен”, “ЦУМ Лєйдіз Стайл” і “ЦУМ Лєйдіз Фешн”. Проте інформація про ці компанії відсутня у деклараціях Юрія Воропаєва за 2016 і 2017 роки.

Також дружина нардепа Наталія Воропаєва та донька Анна Нечай володіють чеською фірмою Grassor Management s.r.o. Згідно з витягом з реєстру юридичних осіб Чехії, наприкінці 2016 року Grassor Management увійшла до складу засновників ще однієї компанії - Creggan Invest s.r.o. Але згадок про останню також немає у деклараціях депутата Воропаєва.  

Як показує витяг із чеського реєстру нерухомості, на Creggan Invest s.r.o. записано 25% двох земельних ділянок площею 256 і 96 кв. м неподалік від центру Карлових Вар і нежитлові приміщення невідомої площі на цих ділянках.

Юрій Воропаєв, починаючи з 2006 року, чотири рази проходив у Верховну Раду по спискам “Партії регіонів” і “Опозиційного блоку».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ