Підтримати нас

3 вагомі причини почати вживати цей корисний овоч

01 березня 2017 15:04
549
Поширити:

Якщо ви до цього моменту не їли брокколі, то прочитавши ці аргументи в її користь, точно станете вживати її хоч зрідка. Адже брокколі є сьогоднішнім супер продуктом, який не лише наповнить ваш організм цінними вітамінами і мікроелементами, але і прекрасно очистить його і проведе повну детоксикацію. І ось чому його важливо їсти.

Прочитайте будь-яку літературу, і вона скаже вам, що брокколі є супер продуктом. Якщо вам цікава причина, то давайте говорити про причини:

1. Може бути використана для боротьби з раком

Згідно з результатами дослідження, проведеного групою з Університету штату Орегон, з'єднання у брокколі, яке бореться з раком, називається сульфорафан, і може запобігти раку, особливо у пацієнтів з раком простати. З'єднання може викликати загибель клітин раку простати і, таким чином, уповільнити прогрес цього захворювання. Це підвищує ефективність хіміотерапії.

Дослідження показують, що пацієнти можуть отримати достатню кількість сульфорафана, споживаючи їх в якості доповнення.

2. Вона допоможе в процесі детоксикації організму, особливо якщо це викликано забрудниками повітря

Забруднення повітря стало хронічною і поширеною проблемою у багатьох частинах світу, включаючи Китай. Проте, дослідження показало, що споживання брокколі може значно допомогти в процесі детоксикації організму і усуне подразники, які можуть з'явитися від забруднення повітря.

Це дослідження було проведене Джоном Хопкінсом Блумбергом - представником школи громадської охорони здоров'я. У клінічному випробуванні, яке тривало впродовж 12 тижнів, брали участь 291 китайських чоловіків і жінок, котрі живуть в найбільш забруднених районах країни. Одна група пила напій з ліофілізованими брокколі, тоді як інші пили сік ананаса. У тих, хто споживав порошок брокколі, виділялась бензол-канцерогенна речовина, на цілих 60% більше, ніж у тих, хто цього не робив. Вони також виключили акролеїн (подразник) приблизно на 23%%.

2. Може зменшити дефекти прогерії

Прогерія є рідкісним захворюванням, яке характеризується швидким старінням організму. Воно як і раніше, не має ніякого відомого лікування, але з'єднання у брокколі може зменшити білок під назвою прогерин і уповільнити прогрес захворювання.

Вам не треба багато, щоб отримати усі протиракові переваги брокколі.
Поки неясно, скільки брокколі вам треба їсти, щоб отримати переваги. Деякі рекомендують, їсти тільки половину склянки в день. Інші згадують 2 склянки двічі на тиждень. Є також інші, які вважають, що ви повинні споживати не менше 250 грамів овоча на день. У будь-якому випадку, ви можете легко включити його у свій раціон.

Якщо ж вам не подобається вживати цей продукт в чистому, вареному або пареному виді - ви з легкістю можете подрібнити його на блендері з іншими фруктами, і тоді вийде приємний фруктовий коктейль, який із задоволенням вип'є і дорослий і дитина. Адже це так вітамінно і дуже корисно!

 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів