Підтримати нас

14 жовтня в Україні відзначається День захисника. Що і кому дарувати

11 жовтня 2018 07:39
609
Поширити:

Що можна подарувати чоловіку на 14 жовтня. Ідеї для подарунків.

День захисника України – нове державне свято, яке святкується на офіційному рівні з 2015 року. Президент Петро Порошенко закликав надавати йому таке саме значення, як і Різдву чи Дню незалежності. 14 жовтня ми маємо змогу висловити пошану людям, що захищають незалежність нашої країни.

Пропонуємо розглянути кілька варіантів подарунків з нагоди цього свята – від символічних до вагомих.

Рюкзак. Практичний та функціональний рюкзак стане в пригоді у повсякденному житті, найбільш комфортний для міста об’єм – 17-19 літрів. Користуються популярністю моделі з 2-3 відділеннями, карманами з сітки по боках, окремим місцем для зберігання окулярів та спеціальним отвором під навушники. Для тих, хто полюбляє походи, чудовим подарунком стане туристичний рюкзак. У всіх деталях роздивитися чоловічі рюкзаки можна тут https://kasta.ua/market/ryukzaki-muzhskie/.

Годинник. Універсальній аксесуар та, у багатьох випадках, єдина припустима прикраса для чоловіка. Годинники вже давно перестали бути лише ознакою статусу, та стали своєрідним способом самовираження. Моделі на широкому шкіряному ремінці підійдуть для будь-якого віку. Металеві годинники добре комбінуються із діловими костюмами, одягом темних відтінків. Прихильникам технологій підійдуть електронні варіанти з безліччу додаткових функцій, а для поціновувачів класики – годинники-скелетони з відкритим механізмом.

Шарф. Типовий осінній аксесуар, без якого просто не обійтися. Бажано, щоб у гардеробі було мінімум 3-4 види шарфів, аби надягати за різних погодних умов та під різні типи вбрання. Наприклад, довгі в’язані моделі підходять до пальто і парок, а короткі – до пуховиків та бомберів. Комфортним аналогом шарфа є також симпатичний баф чи снуд.

Спортивне знаряддя. Сучасний світ відкриває невичерпні можливості для подарунку тим, хто любить спорт та підтримує себе у формі. Тут і рукавички для різних типів єдироборств, і ракетки для тенісу чи бадмінтону, велокомп’ютери, фітнес-трекери, м’ячі, домашні тренажери, тощо.

Аксесуари для алкогольних напоїв. Відпочивати треба красиво, тому набір для домашнього бару чи професійний шейкер для змішування коктейлів можуть стати красивим та функціональним подарунком. Завдяки цим речам ви перетворите вживання алкогольних напоїв на вишукане мистецтво і задасте новий рівень звичним вечіркам. На одному щаблі з набором аксессуарів для вина стоять такі подарунки як камені для віски – прекрасний вибір для поціновувачів односолодових на двосолодових напоїв.

Товари для риболовлі. Риболовля – це своєрідна чоловіча медитація. Не відмовляйте коханому в цьому задоволенні, краще подаруйте плащ-дощовик, ліхтарик чи набір снастей. Корисними будуть різноманітні кріплення-тримачі для вудочок, жилет рибалки з великою кількістю карманів для усього необхідного, сигналізатори клювання. Аби зробити правильний вибір, рекомендуємо делікатно поцікавитися у вашого захисника, чого йому не вистачає у комплекті спорядження.

Складний ніж чи мультитул. Незамінна річ у походах, на дачі та під час пікніку на природі. Туристичні ножі компактні та довговічні, мають кріплення на ремінь, довго не затуплюються. Закриті моделі більш безпечні, оскільки лезо ховається у рукоятку і не може поранити власника.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ