Підтримати нас

Зінченко і Лунін мають шанси зіграти в фіналі Ліги Чемпіонів

Автор статті
15 квітня 2021 12:12
964
Поширити:

У Лізі Чемпіонів з футболу визначилися всі півфіналісти. Як відомо, українські команди в цьому турнірі зійшли ще на стадії групового етапу, тому вболівальникам залишається спостерігати за грандами європейського і світового футболу.

Втім, у четвірці півфіналістів є команда, в якій грає українець. Це "Манчестер Сіті", у складі якого вчора, 14 квітня, Олександр Зінченко провів весь матч з дортмундською "Боруссією".

У першій грі в Англії господарі виграли зі "слизьким" рахунком 2:1, тому "Боруссія" серйозно розраховувала відігратися. І вже на 15 хвилині їй це вдалося: рахунок відкрив Беллінгхем. Але в середині другого тайму один із гравців німецької команди зіграв рукою в своєму штрафному майданчику, після чого Марез реалізував пенальті. А за 15 хвилин до кінця півзахисник "МС" Фоден забив переможний м'яч.

Зінченко в цьому матчі, як завжди в складі "городян", закривав весь лівий фланг, діючи переважно в захисті.

Ще один українець - воротар Андрій Лунін - був у запасі мадридського "Реала" в матчі проти "Ліверпуля". Тут іспанська команда втримала нульову нічию і з комфортом пройшла далі (у першому матчі мадридці виграли 3:1).

Інші матчі: ПСЖ - "Баварія" - 0:1 (перший матч - 3:2) і "Челсі" - "Порту" - 0:1 (перший матч - 2:0).

Півфінали відбудуться в кінці квітня і на початку травня. Утворилися наступні пари: ПСЖ - "Манчестер Сіті" і "Челсі" - "Реал".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ