Підтримати нас

Відчужував комунальне майно на користь окупантів: на Херсонщині оголосили підозру ще одному колаборанту

Vgoru
Автор статті
06 грудня 2022 15:48
1,354
Поширити:

Так званому "заступнику голови Новокаховської міської військово-цивільної адміністрації" оголосили про підозру в колабораціонізмі. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура у Facebook.

За даними слідства, у травні 2022 року житель м. Нова Каховка пішов на співпрацю з ворогом. Підозрюваний добровільно обійняв посаду, створену окупаційною владою на території Каховського району Херсонської області.

"заступник голови Новокаховської міської ВЦА"  відповідав за сферу житлово-комунального господарства. Псевдопосадовець здійснював незаконне відчуження майна, яке перебувало на балансі комунальних установ Новокаховської міськради. При цьому його супроводжували озброєні представники так званих силових структур рф, – йдеться в повідомленні.

Також псевдочиновник вимагав від керівника комунального підприємства надати йому плани робіт із підготовки мереж до опалювального сезону.

За вчинене підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 15 років з конфіскацією майна.

Раніше ми повідомляли, що прокуратура оголосила підозру “головному псевдополіціянту” Чаплинки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ