Підтримати нас

В окупованому Криму вибух знищив ворожі крилаті ракети “Калибр НК”

Vgoru
Автор статті
21 березня 2023 08:24
1,507
Поширити:

У місті Джанкой на Кримському півострові стався вибух. Він знищив російські крилаті ракети “Калибр НК”, які окупанти транспортували залізницею. 

Про це повідомляє Головне управління розвідки України.  

“Калибр НК” ― ракети, призначені для пусків із надводних кораблів російського чорноморського флоту. Дальність ураження такої зброї ― понад 2500 кілометрів по наземних цілях, та 375 кілометрів по морських.

“Загадкова «бавовна» продовжує процес демілітаризації росії та готує український півострів Крим до деокупації” – зазначили розвідники. 

За даними видання СтопКор, після цього інциденту псевдовлада запровадила на півострові режим “надзвичайної ситуації” та заявила, що Джанкой “атакували українські безпілотники”. У цьому окупанти одразу “побачили американський слід”. А на пропагандистських пабліках опублікували якісь фото з начебто американськими дронами.  

Водночас речник Одеської ОВА Сергій Братчук так прокоментував вибух у Джанкої: 

“Ситуація в Джанкої показала, на мою думку, найголовніше – у ворога на окупованій українській землі немає жодного безпечного місця. Тепер наші дістають скрізь”. 

Раніше ми повідомляли, що на лівобережжі Херсонщини окупанти намагаються знайти будь-який слушний момент, щоби евакуюватися.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ