Підтримати нас

У штаті Джорджія молодик за кілька годин убив 8 клієнтів спа-салонів

Автор статті
17 березня 2021 12:30
1,000
Поширити:

Антиазійські і, зокрема, антикитайські настрої істотно посилилися в США після того, як із країн Азії став поширюватися коронавірус COVID-19.

Саме версію расової ненависті розглядають зараз у правоохоронних органах штату Джорджія, де вчора за один вечір у спа-салонах застрелили одразу восьмеро людей, причому більшість із них - азіати.

Спочатку вбивця відвідав спа-салон в місті Акуерт за 35 кілометрів від Аталанти. Тут невідомий, якого зафіксували камери зовнішнього спостереження, проник у масажний салон Young Asian і застрелив чотирьох - двох жінок азіатського походження, одну білу жінку і одного білого чоловіка. Ще один латиноамериканець з кульовим пораненням опинився в реанімації.

Після цього зловмисник перебрався в Аталанту. Спочатку він пробрався в салон Gold Spa, де вбив ще трьох азіаток. Трохи пізніше перейшов вулицю і вбив ще одну жінку-азіатку біля входу в інший подібний салон. Після чого сів у машину і спробував покинути межі штату. За стрільцем влаштували погоню кілька патрульних машин, за 180 кілометрів від Аталанти він не впорався з керуванням, врізався в дерево і був затриманий поліцейськими.

Вбивцею виявився двадцятиоднорічний білий американець на ім'я Роберт Аарон Лонг.

У поліції продовжують опрацьовувати різні версії того, що сталося.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ