Підтримати нас

У Херсоні юристи безкоштовно консультують людей вразливих до ВІЛ

Автор статті
03 квітня 2018 11:26
732
Поширити:

З березня цього року на базі громадської приймальні БО «Фонд милосердя та здоров’я» Українська Гельсінська спілка з прав людини надає допомогу:

  • у сферах медичного, трудового, адміністративного та кримінального права;
  • порушення безперервності лікування;
  • гендерної рівності та правопорушень пов’язаних з цим, а також щодо заборони катувань, нелюдського або такого, що принижує честь і гідність, поводження або покарань щодо осіб, які живуть з ВІЛ/СНІД;
  • особи хворі на туберкульоз;
  • представники ключових спільнот, вразливих до ВІЛ (люди, які вживають ін’єкційні наркотики; секс-працівники; чоловіки, які мають секс з чоловіками; засуджені та колишні ув’язненні; жінки, які живуть з ВІЛ; підлітки, яких торкнулася епідемія ВІЛ).

Безоплатну правову допомогу можна отримати за адресою: м. Херсон, вул. Бориса Мозолевського (колишня Фрунзе), буд.2, офіс 19.

Графік прийому:

Понеділок – з 9:00до 14:00

Вівторок – з 13:00 до 17:00

Попередній запис по телефону:

(0552) 49-60-03, +38 (066) 7909021

E-mail: FMZ_pravo@ukr.net

P.S. Українська Гельсінська спілка з прав людини надає безоплатну правову допомогу через мережу громадських приймалень. На даний момент в Україні працює 22 приймалень у 19-ти областях. Робота частини приймалень мережі здійснюється за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках програми «Права людини в дії» (Human Rights in Action), за фінансової підтримки Благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» у рамках проекту «Розвиток мережі правової допомоги людям, що живуть з ВІЛ/СНІД, уразливим до зараження ВІЛ та хворим на туберкульоз», а також Норвезької Ради у справах біженців (NRC).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ