Підтримати нас

У Херсоні поліція досліджує обставини побиття дівчатками-підлітками своєї ровесниці

Автор статті
30 жовтня 2020 10:00
858
Поширити:

Булінг ("цькування"  англійською) серед підлітків сьогодні - дуже поширене явище, яке демонструє відповідний стан суспільства. А коли в наші дні широкого поширення набули різні засоби зв'язку і гаджети, то нерідко акти знущання над жертвою фіксують самі мучителі. Причому, потім викладають фото і відео цього неподобства в інтернет, анітрохи не переймаючись власною безпекою і не вважаючи себе у чомусь винними.

Наприклад, саме так вчинили дівчатка-підлітки в Херсоні, які днями в Таврійському мікрорайоні посеред вулиці побили свою ровесницю. Трьом нападникам і  жертві - 13-14 років.

За повідомленням поліції, на бесіді з правоохоронцями дівчатка розповіли, що їх жертва нібито викладала неправдиві відомості про маленьких дівчаток, тому її вирішено було "провчити". Свій вчинок, як уже було сказано, дівчатка-підлітки вирішили викласти в публічний доступ на одному з інтернет-ресурсів.

Зараз слідчі Херсонського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України - “Хуліганство”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ