Підтримати нас

У Грузії стартували багатонаціональні військові навчання за участю України

Vgoru
Автор статті
29 серпня 2022 16:55
454
Поширити:

У Грузії сьогодні стартували багатонаціональні навчання Noble partner-2022, в яких беруть участь понад 2400 військовослужбовців із 21 країни світу. До них також доєдналася Україна. 

Про це повідомляють “Новости Грузии”.

“Офіційне відкриття вчених відбулося на полігоні 4-ї піхотної бригади у Вазіані поблизу Тбілісі. Головний девіз маневрів – «Сила у партнерстві». У церемонії відкриття взяли участь представники міністерства оборони, військові аташе країн-учасниць, а також представники основної групи НАТО, Офісу зв'язку НАТО та Місії спостерігачів Євросоюзу”, – йдеться в повідомленні.

Метою цих міжнародних навчань є підвищення готовності та оперативної сумісності між Грузією, США, регіональними партнерами та країнами-союзниками для забезпечення стабільної та безпечної ситуації в Чорноморському регіоні.

Учасниками цьогорічних багатонаціональних навчань є: Грузія, США, Болгарія, Румунія, Молдова, Греція, Велика Британія, Туреччина, Словаччина, Норвегія, Угорщина, Литва, Азербайджан, Німеччина, Боснія та Герцеговина, Естонія, Польща, Японія, багатонаціональна бригада Литва-Польща-Україна та Збройні сили Швеції.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ