Підтримати нас

У Франції суд визнав: «добровільне щеплення експериментальною вакциною» вважається самогубством!

Автор статті
18 січня 2022 10:30
1,126
Поширити:

Протистояння пропагандистів щеплень проти коронавірусу і так званих антивакцинаторів триває від самого початку пандемії. І щоразу обидві сторони намагаються віднайти все нові аргументи. А тепер до них доволі несподівано доєднався і суд, рішення якого, напевно ж, вплине на ставлення до застосування вакцини.

Фабула цієї історії така. Дуже багатий французький бізнесмен доволі похилого віку застрахував власне життя на кілька мільйонів, але після вакцинації від COVID помер. Його рідня сподівалася отримати значне відшкодування, але страхова компанія відмовилася його виплачувати, повідомляє Unser Mitteleuropa

Аргументи страховиків були такі: медики підтвердили, що смерть мільйонера спричинила вакцинація, а страховий поліс виключає використання експериментальних препаратів.

Тоді родичі померлого звернулася до суду. І суддя виніс вердикт - побічні наслідки експериментальної вакцини оприлюднюються, тож померлий не міг не знати про них, коли добровільно вирішив вакцинуватися. 

А ще в суді підкреслили: у Франції немає жодного закону, який змушував би когось робити щеплення.

«Отже, його смерть, по суті, є самогубством», - так вирішив суд.

Юристи  страхової компанії своєю чергою уточнили: суїцид,  як і смерть від експериментальних ліків, не підпадає під страховий випадок.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ