Підтримати нас

У Чорнобаївці уламками снарядів пошкоджено десятки домівок, поранено жінку

Vgoru
28 квітня 2022 10:53
2,578
Поширити:

У ніч на 28 квітня 2022 у селі Чорнобаївка Білозерського району внаслідок нічних бойових дій пошкоджено близько 60 житлових будинків. 10 домогосподарств постраждали від уражень снарядами, з них 8 спрацьованих і 2 не спрацювали.

Про це повідомляється на сторінці громади в ФБ.

“Дрібними уламками від снарядів посічено дахи, вікна, двері, стіни, огорожі, майно, автотранспорт. Є пошкодження газових труб та електромереж. Електропостачання у селі відновлено”, - йдеться у дописі. 

Також інформують, що одна жінка отримала вночі поранення від осколків снарядів, втратила багато крові. Вона госпіталізована до лікарні Херсона, перебуває у тяжкому стані.

“На території села є залишки снарядів. Будьте обережні! Ні в якому разі не чіпайте! Не намагайтеся самостійно знешкодити! В разі виявлення снаряда відгородіть місце у радіусі 20 метрів, не підходьте та не допускайте нікого, повідомте сільську раду.

Нагадуємо: всім, хто постраждав, необхідно звернутися до сільської ради для надання інформації щодо пошкоджень та вжиття необхідних заходів”, - додають у повідомленні.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ