Підтримати нас

Суд вирішить долю водія, який спричинив смертельну ДТП у Скадовську

Автор статті
25 листопада 2020 17:37
466
Поширити:

Як розповів заступник начальника відділу слідчого управління обласної поліції Євген Шаталов, 7 серпня цього року на перехресті вулиць Пасічника та Мангубінської у Скадовську сталася дорожньо-транспортна пригода з летальними наслідками.

Вранці 40-річний водій автомобіля «МАЗ-5551» забув про безпеку на дорозі та, втративши орієнтування через засліплення, розпочав на перехресті поворот ліворуч. При цьому транспортний засіб після повороту опинився на смузі зустрічного руху, де в цей час зупинився мопед  «Honda Today». В результаті зіткнення вантажівки з мототранспортом постраждали 64-річний водій останнього та його 66-річна дружина. Чоловік отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості, а жінка через п'ять днів від отриманих травм померла в лікарні.

За цим фактом  відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу. Досудове розслідування вело слідче управління обласного главку поліції. 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області, слідчі зібрали достатньо доказів для обвинувачення водія «МАЗу» в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило одному потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості та спричинило смерть іншого потерпілого. 

Обвинувальний акт був погоджений з обласною прокуратурою та буде направлений на розгляд суду. Обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ