Підтримати нас

Погрожувала херсонцям обстрілами: СБУ затримала чергову колаборантку

Vgoru
22 грудня 2022 08:21
908
Поширити:

СБУ затримала у Херсоні колаборантку з партії регіонів, яка погрожувала розстрілом за відмову «голосувати» на псевдореферендум. Про це повідомляється в Telegram-каналі Служби безпеки України.

“Після захоплення міста вона добровільно пішла на співпрацю з ворогом і запропонувала свою допомогу у війні проти України. За це отримала російський паспорт і «призначення» до лав окупаційної адміністрації рф. Там вона очолила створену агресором «дільничну виборчу комісію», – йдеться в повідомленні.

Перебуваючи на «посаді», колаборантка виконувала завдання москви щодо організації та проведення незаконного референдуму в тимчасово захопленій частині півдня України. Вона особисто закликала людей прийти на «дільниці» і «проголосувати» на користь країни-агресора.

У разі відмови одразу «зверталась» до озброєних рашистів, які її супроводжували. У таких випадках окупанти вривалися в оселі громадян і погрожували розстрілом.

Після звільнення Херсона колаборантка намагалась бути «непомітною» і таким чином уникнути правосуддя. Однак, співробітники СБУ все одно викрили її та затримали.

Слідчі Служби безпеки повідомили фігурантці про підозру в колабораційній діяльності. Суд обрав їй міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми повідомляли, що прокуратура затримала фейкову "голову виборчої комісії".

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів