Підтримати нас

Півсотні окупантів та чотири склади за добу: українські військові продовжують нищити загарбників на півдні

Vgoru
01 серпня 2022 05:48
994
Поширити:

Не дивлячись на спроби авіаударів та нарощування ворожого угрупування, наші захисники успішно знищують російських солдатів.

За вчора противник здійснив два авіаційних та один ракетний удари. Парами гелікоптерів намагався вдарити по наших позиціях у Бериславському й Каховському районах, але без успіху. Про це пише оперативне командування “Південь” на власній сторінці у фейсбук.

Українська авіація завдала два удари по опорних пунктах ворога в районах Олександрівки та Благодатного. Окрім цього, наші ракетно-артилерійські підрозділи уразили ворожі станції радіоелектронної боротьби в районі Біляєвки. Отримано підтвердження влучання по ешелону з військовою технікою, боєприпасами та живою силою в районі залізничної станції Брилівка.

Підтверджені втрати противника минулої доби складають 52 окупанти, чотири танки, дві самохідні артилерійсько-мінометні установки «Нона-С», одну самохідну артустановку, вісім одиниць броньованої та автомобільної техніки. Крім цього, українські захисники знищили ще чотири склади з боєприпасами в Бериславському й Баштанському районах

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ