Підтримати нас

Наслідки заметілі: у МВС розповіли про ситуацію на дорогах

Vgoru
Автор статті
08 січня 2019 09:59
697
Поширити:

Станом на ранок 8 січня, транспортне сполучення на автомобільних дорогах державного та місцевого значення забезпечено.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

Підрозділи ДСНС залучалися для допомоги водіям та пасажирам, чиї авто опинилися у снігових пастках.

"Так, з 00:00 7 січня по 06:00 8 січня підрозділи Головного управління ДСНС Запорізької області для допомоги населенню внаслідок несприятливих погодних умов залучалися 51 раз. Рятувальники вивільнили 126 одиниць техніки, з яких 2 карети швидкої допомоги, 3 маршрутних таксі, 16 вантажівок та врятували 231 людину. Зокрема, 7 січня у Бердянському районі в селищі Миколаївка співробітники місцевої пожежної охорони на пожежному авто доправили жінку з немовлям до медичного закладу. Мати з дитиною знаходились у кареті швидкої допомоги, коли автівка не змогла продовжувати рух через складні погодні умови.

Водночас на Дніпропетровщині підрозділами ДСНС здійснено 48 виїздів для надання допомоги по вилученню із снігових заметів транспортних засобів, визволено 85 автомобілів та врятовано 183 особи, з яких 21 дитина.

На Донеччині за минулу добу, 7 січня, рятувальники Головного управління ДСНС України в області 39 разів залучалися для надання допомоги водіям. Всього вони звільнили зі снігових заметів 5 рейсових автобусів, 44 легкових авто та 14 вантажівок.

На території Миколаївської області великих незручностей опади не завдали, але поодинокі випадки таки трапились. Так, рятувальники двічі залучалися для надання допомоги 7 особам (з них 2 дитини). Із снігових заметів вилучено 2 автомобіля", - йдеться у повідомленні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ