Підтримати нас

«Лолки» відступають? – топ новинок ляльок, які подобаються дівчаткам

Vgoru
Автор статті
19 листопада 2021 11:14
3,886
Поширити:

Уже кілька років поспіль конкурентів у легендарної ляльки ЛОЛ майже не було. Та у 2021 році з’явилися нові хіти, які хоч і не викликають масове фанатичне захоплення, все ж наближаються до лідерських позицій. Інтернет-магазин Панама інформує про хіти і новинки лялькового асортименту.

Одразу заспокоюємо маленьких шанувальниць ляльок L.O.L. Surprise – «Лолки», як і раніше в топах продажу. Нові серії великих ляльок виявилися мега-цікавими, тому що виробник зберігає ефект сюрпризу, і діти із задоволенням відкривають упаковки з аксесуарами та вбранням для своїх подружок. Вінілові рюкзаки, шкіряні куртки та неймовірні прикраси вражають якістю виконання, тож, ймовірно, що й у 2022 році L.O.L. Surprise будуть у топах. А як виглядає топ на сьогодні?

Топ новинок ляльок, які подобаються дівчаткам

Якщо ви бажаєте догодити дитині та подарувати щось цікаве й новеньке, добірка популярних іграшок стане вам у пригоді. Тут ви знайдете пупсів, ігрові набори з сюрпризами, ляльки, що рухаються, розмовляють, плачуть і сміються, ароматизовані іграшки.

У цьому році до лав беззаперечних лідерів приєдналися іспанські виробники іграшок. Такі бренди, як Paola Reina, Nines D'Onil, Miniland, Llorens випустили серії високоякісної продукції – милих пупсиків, за якими можна доглядати, приміряти на себе роль не сестри чи подружки, а матері. У таких сюжетно-рольових іграх дитина має унікальну можливість реалізувати себе, як активний учасник подій, трішки побути дорослою.

Що подарувати дівчинці:

  • Ляльку «Valeria Lindas» від Llorens – малятко виготовлене з вінілу, має реалістичне, деталізоване личко, лялька одягнена в модні речі: приємну на дотик в’язану кофту, платтячко, гольфи. Поставляється у подарунковій коробці.

  • Пупса хлопчика від Paola Reina – гумове немовля з коректними анатомічними особливостями виглядає дуже симпатичним – його хочеться годувати і купати, одягати в найкращі сорочки та катати у возику.

  • Пупсики Miniland – серія іграшок настільки різноманітна, що важко обрати щось найцікавіше, бо у колекції є не лише вінілові малюки з європейською зовнішністю, а й азіатською, африканською – можна зібрати справжній інтернаціональний дитячий садочок.

  • Ванільні пупси Nines D'Onil – дівчата з різними зачісками, с модними аксесуарами, та все ж мають вигляд кумедних малят. Ароматизовані, аромат ваніль.

Ляльки – джерело радості та натхнення для малечі! Бажаємо вдалих покупок!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ