Підтримати нас

Колаборантів не випускають із тимчасово окупованого Мелітополя, – Федоров

Vgoru
Автор статті
25 січня 2023 11:47
1,226
Поширити:

Їх, як мавпенят, водять перед телекамерами, щоби вони показували, що вони і їхня влада тут надовго. Про це в ефірі національного Телемарафону заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

“Повернули до Мелітополя братів-колаборантів трухіних, які намагалися втекти до Криму. І тепер водять їх на короткому повідці, як циркових звірів, знімаючи з ними ролики для росЗМІ”, – зазначив Федоров.

А ще, за словами мера Мелітополя, у російських окупантів великі проблеми з кадрами. Місцеві жителі відмовляються від співпраці з ними, тож доводиться брати на роботу аби кого з глибинок росії. Та й таких охочих небагато. Тому, каже Федоров, зараз активно везуть на Запоріжжя кадирівців.

“кадирівці намагаються інтегрувати своїх жителів не тільки в російське військо, а й в усі ланки влади на тимчасово окупованих територіях Запоріжжя. Отже, кадирівці наразі намагаються зайти в управління міської адміністрації, в управління комунального господарства, до комунальних підприємств. Тільки ця категорія зараз висловлює бажання заїжджати на тимчасово окуповану територію. Інших рашистських гастролерів немає”, – зазначив Федоров.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ