Підтримати нас

Київське “Динамо” прощається з єврокубками

Автор статті
24 листопада 2021 12:24
801
Поширити:

Програвши у Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" "Баварії", "Динамо" втратило шанси продовжити боротьбу в єврокубках. На жаль, такий невтішний результат був певною мірою визначений заздалегідь: адже у групі, в якій опинилися підопічні Мірчі Луческу, грають дуже серйозні суперники. Втім, уболівальникам киян можна було б розраховувати на щось більше, ніж на одне-єдине очко у п'яти матчах.

Слід зазначити, що гра з “Баварією” в Києві, мабуть, поки що стала найкращою для “синьо-білих” у цьому турнірі. Попри два голи, які мюнхенці забили у першому таймі (відзначилися Левандовскі та Коман), “Динамо” тримало м'яч і мало чимало підходів до воріт суперника. В одному з епізодів на Буяльському в штрафному майданчику мюнхенців було очевидне порушення правил, яке, втім, не виявилося настільки очевидним для арбітрів.

Поведінка суддівської бригади із Туреччини викликала чимало нарікань з боку тренерського штабу динамівської команди. Зокрема, на післяматчевій пресконференції Мірча Луческу зазначив: 

Європейські гранди завжди мали особливе відношення до арбітрів. Я знав це. Сьогодні це підтвердилося.

Хай там як, у другому таймі "Динамо" зіграло набагато краще, і Гармашу вдалося скоротити відставання в рахунку. Після цього кияни мали ще кілька чудових моментів, щоб видобути нічию, але м'яч вперто не йшов у ворота Нойєра.

Ще в одному матчі групи "Бенфіка" та "Барселона" "скатали" вигідну для себе нічию 0:0, після чого стало зрозуміло: "Динамо" навесні в єврокубках не зіграє.

Останній матч у груповому турнірі ЛЧ-2021-2022 кияни зіграють у Лісабоні проти “Бенфіки”, і там на перший план вийде вже не результат, а престиж: необхідно гідно завершити євросезон та повернути довіру вболівальників.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ