Підтримати нас

Керівниця Великолепетиської лікарні допомогла окупантам зареєструвати медзаклад у росреєстрі

Vgoru
10 січня 2023 07:59
708
Поширити:

Тимчасово виконувачка обов’язків директора комунального некомерційного підприємства "Великолепетиська лікарня", що в Каховському районі на Херсонщині, олена марченко допомогла окупантам зареєструвати медичний заклад у російському державному реєстрі. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

“Жінка очолила лікарню рівно за два тижні до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Разом із нею на бік ворога перейшла і її донька яна”, – йдеться в повідомленні.

олена марченко раніше працювала медичною директоркою Великолепетиської лікарні та очолювала її профспілкову організацію. 7 лютого 2022 року після завершення терміну дії контракту з попереднім керівником її призначили т. в. о. директора закладу, але провести конкурс на заміщення вакантної посади не встигли, оскільки 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України.

Докази співпраці марченко з окупантами нещодавно опублікували в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб рф. Вона фігурує там як "руководитель Великолепетихской центральной районной больницы" – подібну назву заклад мав до ліквідації Великолепетиського району у 2020 році.

Раніше ми повідомляли, що колаборанти з Каховки та Нової Каховки намагаються сховатися в Європі.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів