Підтримати нас

Казка своїми руками: родина з Генічеська створила новорічне містечко біля власного будинку

Автор статті
01 січня 2022 09:00
1,398
Поширити:

Протягом десяти днів батько з сином, які мешкають у Генічеську, монтували новорічні декорації просто на вулиці, перед своїм подвір’ям, повідомляє ТСН.

Казкову ідею спочатку втілили на папері у вигляді креслень. Після цього вже виготовляли кожен елемент з арматури. Об'єднали деталі майбутнього дива за допомогою ручного зварювання. Потім все закріпили на попередньо встановлених основах та прикрасили неоновими гірляндами. 

Так біля садиби з'явилася цілісна новорічна композиція у вигляді ялинки, заввишки 6 метрів, сніговика, що грає на саксофоні, оленя, який везе на санчатах Санта-Клауса,  та кількох невеликих ялинок. До речі, декорація з оленем була споруджена тут ще минулого року. Зараз же господарі її вдосконалили, пофарбували та надали довершеного вигляду. Казкову картину доповнює великий напис: “Генічеськ 2022”, який батько з сином розмістили на даху свого будинку. 

Роботі майстрів не перешкодив навіть рясний снігопад. За словами сина голови родини Олексія, він, навпаки, додав їм завзяття та святкового настрою. Мерехтливими ліхтариками прикрасили навіть альтанку перед входом у двір та ворота. І все це казкове диво яскраво спалахує неоновими вогниками з настанням ранніх зимових сутінків, даруючи радість не лише господарям, а й перехожим.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ