Підтримати нас

Херсонський пансіонат “Медик” став режимним об’єктом

Vgoru
Автор статті
03 вересня 2022 13:47
3,179
Поширити:

Комунальна установа «Медичний «Медик»» Херсонської обласної ради стала режимним об’єктом окупантів та колаборантів. Будівлю охороняють військові, вони ретельно перевіряють документи та речі відвідувачів місцевої їдальні.

Нагадаємо, пансіонат розташовано у затишному кутку центру Херсона (вул. 295 Стрілецької дивізії, 21), поряд з діагностичним центром, обласною лікарнею (шпиталем для ветеранів), стоматологічною клінікою, салоном краси. Неподалік - дитяча обласна лікарня.

До окупації міста тут мешкали або відпочивали медичні працівники й хворі, які приїздили з віддалених районів в обласний центр на лікування чи обстеження.

Фото з офіційної сторінки пансіонату у Фейсбук

Номери були оснащені усім необхідним для комфортного перебування  - мультимедійною системою, кондиціонерами. На території також розташована їдальня, є банкетний зал, гаражі.

Два роки тому херсонські ЗМІ писали, що пансіонат хочуть “прибрати до рук” віталій булюк та його оточення. Тоді він був заступником голови Херсонської обласної ради.

У квітні 2022 року булюк допомагав загарбникам захопити будівлю однієї з міських рад на території області, переконував місцевих мешканців не протидіяти окупантам роздавати так звану "гуманітарну допомогу". У травні 2022 року окупаційна влада “призначила” віталія булюка одним з "заступників" голови адміністрації володимира сальдо. А в серпні він обійняв посаду так званого “голови військово-цивільної адміністрації Херсонської області”. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ