Підтримати нас

Херсонські підприємці очікують більшого від держави

Автор статті
20 листопада 2020 16:30
1,063
Поширити:

З початку карантину на Херсонщині значно зросла кількість зареєстрованих безробітних осіб.

Таких у Херсонській області стало на 3 тисячі 600 більше.

Перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Бутрій та директор Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов повідомили, на що можуть розраховувати люди, які не з власної волі лишилися ,без засобів до існування.

«На сьогодні мета всіх заходів на рівні області та на рівні держави - пошук ефективних шляхів для відновлення економіки в умовах пандемії. Зокрема, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, були відпрацьовані і затверджені антикризові заходи, основною метою яких є збереження сегменту підприємництва, створення нових робочих місць тощо», - розповів Дмитро Бутрій.

У свою чергу, за словами Євгена Єрашова, у цьому році державну виплату для компенсації карантинних втрат на Херсонщині отримали 5 тисяч 300 підприємців малого та середнього бізнесу на загальну суму 64 мільйони гривень. 

Зазначимо, якщо це й реальні цифри, на становище херсонських бізнесменів, які працюють у сфері громадського харчування, у сфері обслуговування населення, мають зовсім невеликий штат, ця допомога не дуже  вплинула. Інакше представники малого й середнього бізнесу навряд чи виходили на мітинги протесту ледь не щодня.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ