Підтримати нас

Фонд Держмайна виставив на аукціон санаторій “Гопри”

Автор статті
17 вересня 2021 14:53
1,182
Поширити:

Фонд державного майна України оголосив аукціон на оренду одної з найстаріших здравниць Херсонщини - санаторію "Гопри". Аукціон відбудеться 30 вересня. Стартова ціна місячної оренди - 200 тисяч гривень без ПДВ.

Переможець аукціону отримає в оренду на 5 років будівлі й споруди санаторію загальною площею 7 103 кв.м., які складаються з грязелікувальні, поліклініки, їдальні, спальних корпусів, будинку культури, адмінбудівлі, корпусу лікувальної фізкультури, котельні, складів, гаражів, трансформаторної, столярного цеху, воріт та огорожі.

Актив передається в оренду виключно для надання санаторного лікування, що прописано в додаткових умовах конкурсу. Також орендар повинен надати ліцензію на провадження господарської діяльності у сфері медичної практики.

Санаторій “Гопри” розташовується на березі озера Соляне, яке має унікальні лікувальні властивості завдяки сульфідно-муловим грязям та хлоридно-натрієвій ропі. Вони  добре допомагають при лікуванні ревматизму та хвороб опорно-рухової системи. Також він є містоутворювальним підприємством для Голої Пристані.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ