Підтримати нас

Десять років за тридцять гривень. В Олешківському районі суд покарав убивцю

Автор статті
24 листопада 2020 10:35
966
Поширити:

Навесні в селі Костогризове Олешківського району 24-річний місцевий мешканець через борг у 30 гривень забив до смерті  40-річного знайомого.

Нині суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві та відправив злочинця за грати.

Хронологія подій була такою. 19 травня в поліцію зателефонував житель села, він повідомив, що в сусідньому домоволодінні сталося вбивство. Туди негайно виїхала слідчо-оперативна група Олешківського відділення поліції.

Під час огляду будинку в одній із кімнат поліцейські виявили труп 40-річного господаря. У нього були численні тілесні ушкодження та різані рани. Також у помешканні був 24-річний знайомий загиблого, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він одразу і зізнався правоохоронцям у скоєнні злочину.

У своє виправдання підозрюваний пояснив, що кілька днів тому дав загиблому 30 гривень на придбання пляшки оковитої. Але товариш спиртне не купив, а витратив гроші на власні потреби. Чоловіка такий вчинок обурив, і він пішов до товариша з’ясовувати стосунки. Під час конфлікту гість побив господаря, а також спричинив численні рани розбитою пляшкою. Від  тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці. Після чого гість пішов до сусіда та попросив викликати «швидку допомогу».

Слідчі кваліфікували подію за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та обрав покарання у вигляді 10 років та 2-х місяців перебування за гратами.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ