Підтримати нас

Більшість викладачів Каховської школи мистецтв співпрацюють з окупантами

Vgoru
Автор статті
05 вересня 2022 10:45
837
Поширити:

На Херсонщині 14 з 22 викладачів Каховської школи мистецтв активно співпрацюють із російськими окупантами.

Про це Центру журналістських розслідувань розповіли співробітники Каховської міської ради.

1 червня частина викладачів і керівництво закладу допомогли загарбникам провести пропагандистський захід із нагоди «дня захисту дітей». На цьому “святі” продемонстрували балалайки намальовані викладачкою теоретичного відділу КШМ рудік мариною в’ячеславівною. Зараз вона збирається на «курси» до Криму.

З перших місяців повномасштабної війни співпрацює з окупантами в.о. керівника КШМ богінська анна володимирівна, викладачки фортепіанного відділу артюх тетяна миколаївна і владикіна лариса анатоліївна, завідувачка струнно-вокального відділу федотова тетяна герасимівна, викладач відділу духових інструментів смірнов сергій вікторович, викладачка народного відділу малецька тетяна анатоліївна та багато інших.

«анна богінська телефонувала всім співробітникам і пропонувала виплачувати зарплату з 1 вересня по 30 тис. рублів. Школа мистецтв, на жаль, виявилась єдиним закладом культури з такою великою кількістю зрадників. Значно менше їх у міському палаці культури «Меліоратор». А в селах нашої громади їх узагалі не було», – розповіли нам співробітники Каховської міськради.

За інформацією Каховської міської ради, усі зрадники зі школи мистецтв більше не отримують заробітну плату з українського бюджету. Вона нараховується лише тим, хто виїхав із тимчасово окупованої території, або не пішов на співпрацю з окупантами.

Раніше херсонська прокуратура повідомила жителю Нової Каховки в'ячеславу резнікову про підозру в колабораційній діяльності. Він погодився обійняти посаду в так званому “управлінні освіти каховської вца”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ