Підтримати нас

4 базових принципи SEO просування

Vgoru
Автор статті
17 лютого 2023 16:19
2,451
Поширити:

Скільки б способів просування бізнесу в інтернеті не розробляли спеціалісти, пошукова оптимізація лишається одним із самих надійних довгострокових джерел цільового трафіку. Такий спосіб не містить негативу, оскільки ви нікому нічого не нав’язуєте — тільки допомагаєте користувачам знайти ваш вебресурс в мережі. А якщо при цьому ви дотримуєтесь базових принципів seo просування — отриманий трафік буде справно конвертити прибуток. 

Базова пошукова оптимізація доступна кожному, однак комплексне SEO вимагає залучення команди вузькопрофільних експертів під керівництвом досвідчених менеджерів. Замовити послугу SEO-просування сайтів можна за лінком https://web-promo.ua/ua/seo-prodvizhenie/. Агентство результативного інтернет-маркетингу Webpromo завжди виконує поставлені задачі з увагою до побажань замовника та з глибоким зануренням у специфіку його бізнесу.

Перерахуємо базові принципи пошукової оптимізації.

Релевантність

Протягом всієї історії свого існування Google вдосконалював алгоритм, навчаючи його розрізняти контекст навколо ключових слів. В наш час перенасичення текстів ключовими словами в прямому входженні та з використанням великих літер не працює. Гугл миттєво розпізнає такий контент як “переспам” і відправляє сайт під фільтр. 

Якщо ви прагнете покращити позиції свого вебресурсу у пошуковій видачі — створюйте контент, релевантний ключовим словам. Чим відповідніший текст запитам користувачів, тим вища позиція в ранжуванні. В цьому випадку ключові слова служать важливим, та не єдиним сигналом для алгоритму. Підтвердженням релевантності служить аналіз пошуковою системою загального контексту.  

Актуальність

Інформація на вашому сайті повинна бути свіжою та відповідати дійсності. Уважно слідкуйте за сезонним контентом, щоб уникнути, наприклад, огляду зимових розваг влітку. Сторінки зі старим контентом час від часу необхідно оновлювати: додавайте актуальну інформацію та оптимізуйте новими ключовими словами. 

Експертність

Експертність текстів можна підтвердити такими способами:

  • Зазначити автора матеріалу. Ідеально, якщо про автора в мережі є інформація, що підтверджує його компетенцію.

  • Вказати джерела інформації. Джерела повинні бути авторитетними та надійними.

  • Розмістити в мережі відгуки, огляди та зовнішні посилання на ваш контент.

Google уважно слідкує за якістю контенту. Перераховані кроки дають алгоритму сигнали, що вашим текстам можна довіряти. Враховуйте, що пошуковик порівнює відомості вашого сайту з даними інших ресурсів.  

Унікальність

Плагіат — шлях під фільтр. Унікальність контенту повинна перевищувати 90%, а в ідеалі — бути 100%. З точки зору пошукового гіганта рерайт не несе цінності, в той час, як створений з нуля експертний контент заслуговує на вищі місця в ранжуванні.

Саме якість контенту визначає стартові позиції в пошуковій видачі. Завдяки поглибленому комплексному SEO просуванню їх можна покращити, однак це вже інший рівень робіт, що потребує глибокої спеціалізації. Тож довірити цю задачу краще професіоналам. За посиланням https://webpromo.kz/seo/ замовляйте комплексну пошукову оптимізацію від експертів Webpromo.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ