Підтримати нас

Звільнював правобережжя Херсонщини: опублікували історію загиблого військового з Одеси

Автор статті
07 квітня 2024 10:16
456
Поширити:

7 квітня на сторінці РУ Сил ТРО “Південь” опублікували  історію військового 126-ї окремої бригади Максима Вратського на позивний “Максон”.

Максим загинув 5 січня 2024 року на Херсонському напрямку. Йому було 32 роки.

За час своєї служби «Максон» брав участь у звільненні Миколаївщини та правобережжя Херсонщини.

“Ще з перших днів повномасштабного вторгнення Максим хотів йти захищати свою країну, але через те, що я була проти, бо сильно за нього хвилювалась, ми з ним спершу волонтерили. Згодом, з початку березня 2022 року, вже не обговорюючи це питання, він приєднався до лав ЗСУ у складі 126-ї бригади територіальної оборони”, – поділилася дружина загиблого військового.

Як пишуть на сторінці Сил ТРО, Максим родом із міста Холмськ, Росія. Ще в дитинстві переїхав до міста Одеси. У 2014 році закінчив Одеський національний морський університет за спеціальністю «Організація перевезень та управління на транспорті». Працював за фахом, професійно займався бразильським джиу-джитсу, також навчав дітей та дорослих у різних спортивних клубах міста. 5 січня 2023 року отримав коричневий пояс.

  • 5 квітня Кочубеївська сільська військова адміністрація повідомила, що отримала офіційне сповіщення про загибель жителя села Пригір'я Сергія Гебенюка. 
  • 29-річний Сергій Король з Одещини загинув на початку повномасштабного вторгнення на Херсонському напрямку. Лише через 2 роки його вдалося поховати.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ