Підтримати нас

Зірку YouTube судять за вбивство

13 грудня 2016 14:32
224
Поширити:

24-річного німецького мотоцикліста і популярного відеоблогера під ніком Альпі звинуватили у вбивстві через перевищення швидкості. Про це пише The Local. Прокурори стверджують, що екстремал насмерть збив 75-річного пішохода. ДТП сталося в червні у Бремені.

Альпі має власний канал на YouTube, на який підписані понад 80 тис. користувачів. Викладав там ролики зі своїх поїздок на мотобайку, зняті камерою на шоломі. Судячи з відео, хлопець часто перевищував швидкість та виконував ризиковані маневри. При цьому зухвало коментував свої дії. Поводився "вкрай безрозсудно" і не мав жодної поваги до інших учасників руху, кажуть слідчі.

Альпі зняв і смертельну ДТП зі своєю участю. Однак ролик швидко видалив. За версією слідства, того вечора хлопець їхав вулицею зі швидкістю 100 км/год – удвічі вищою за дозволену. Спочатку зачепив і пошкодив автомобіль, а потім збив пенсіонера, який переходив дорогу на червоне світло. З місця пригоди зник. Загиблий теж порушив правила. Проте залишився б живим, якби не перевищення швидкості мотоциклістом, стверджують слідчі.

Наразі Альпі перебуває під вартою. Прокурори вимагають для нього довічного ув'язнення.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ