Підтримати нас

Жителі Козацького та Веселого, під Новою Каховкою через обстріли залишаються заблокованими

Vgoru
27 лютого 2022 10:07
1,554
Поширити:

Про це пишуть місцеві ЗМІ та самі жителі у соцмережах. Зокрема, радіо Нова Каховка на своїй сторінці у Фейсбуці сьогодні вранці повідомила, що люди залишилися без світла, води, продуктів, без мобільного зв'язку:

“Рідні і друзі всю ніч з різних джерел намагаються дізнатися про долю тих, хто нині перебуває у цих двох населених пунктах на правому березі. Люди просять про допомогу, про можливість евакуюватися. Мешканці Веселого після 5.00 повідомили: "Йшли сильні бої. Ми ховалися у підвалах. О 22.00 перейшли в будинок. Сьогодні о 5.00 почалися гарматні постріли. Лінія вогню пішла далі від будинку. Електрики не буде ще довго. вул. Польова. Веселе", - йдеться у повідомленні.

До всіх українських, російських та білоруських ЗМІ звернувся і кореспондент “Мінської правди” Дмитро Висоцький через канал YouTube, аби якось вплинути на ситуацію: 

“Каховська ГЕС зараз під контролем російської армії. За Каховською ГЕС у бік Херсона  - два населені пункти - Козацьке і Веселе. Люди там ховаються від обстрілів вже четверту добу. В них немає води, їжі, газу, світла. Залишити територію вони не можуть, оскільки з усіх боків заблоковані. Мер Нової Каховки спілкувався з українським телеканалом ТСН і не згадав про цю проблему, хоча вона зараз дуже актуальна. Ми просимо, щоб ви якимось чином допомогли донести інформацію, щоб людей перевезли або дозволили їм виїхати до Нової Каховки”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ