Підтримати нас

Жителі Херсонщини втратили 70 тисяч гривень через дії шахраїв

Vgoru
Автор статті
01 серпня 2023 15:31
530
Поширити:

Шахраї продовжують пропонувати фейкові виплати жителям Херсонської області, які постраждали від російської агресії. 

Про це повідомила поліція Херсонської області.

Як зазначають у дописі, двом мешканцям у соцмережах надійшли повідомлення про те, що вони можуть отримати грошову допомогу від держави. Заявники перейшли за посиланнями, вказали свої особисті дані та інформацію щодо банківських карток (номер та строк дії, CVV код), після чого з їхніх рахунків зникло 19 та 20 тисяч гривень.

Також у поліцію звернулася 48-річна жителька Дар’ївської громади. Заявниця розповіла, що їй зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником служби безпеки банку. Він повідомив, що в її особистий кабінет зайшла стороння особа та потрібно терміново заблокувати банківську картку. Жінка вказала дані картки, після чого з її рахунку зняли 30 тисяч гривень.

“Не розголошуйте нікому дані своїх банківських карток: пін-код, СVV-код, термін дії карти, паролі зі смс-повідомлень. Купуйте товари лише на перевірених сайтах та не робіть передоплату”, – попереджає поліція.

Раніше ми писали, що від дій аферистів постраждали троє жителів Херсонської області. Через різні шахрайські схеми та свою довірливість громадяни втратили понад 300 тисяч гривень.

Нагадуємо, що 20 липня банківські телефонні шахраї викрали в жителів Херсонщини майже 40 тисяч гривень. Поліція встановлює їх особи.

Херсонці втратили 37 тисяч 500 гривень під час спроби оформити грошову допомогу та придбати товар в інтернеті.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ