Підтримати нас

Жінка відсудила аліменти через 15 років після розлучення

29 січня 2017 15:32
663
Поширити:

Нікола Брієрс відсудила у колишнього чоловіка 2,7 млн фунтів через 15 років після розлучення. Це понад 92 млн грн.

Жінка довела, що чоловікові статки значно зросли з тих пір, повідомляє Daily mail. Тоді отримала будинок вартістю 700 тис. фунтів і щорічні виплати 150 тис. Чоловік зобов'язався повністю утримувати їхніх трьох дітей і перераховувати в її пенсійний фонд 10 тис. фунтів щороку.

Із Гленом Брієрсом були одружені 18 років. За цей час він створив успішний бізнес — мережу магазинів спортивного і повсякденного одягу Lambretta.

- Він починав з 81 фунтом у кишені, - каже 58-річна Нікола. - Я всі ці роки була поряд. Виховувала трьох дітей. А зараз він мільйонер, а я маю десять тисяч фунтів на місяць. Раніше я ні на що не претендувала, бо мала забезпеченого коханця. Зараз ми розійшлися.

Суддя зобов'язав виплатити Ніколі 2,7 млн фунтів і поповнити її пенсійний рахунок. Назвав 61-річного Глена брехуном. Той увесь час казав, що перебуває на межі банкрутства, живе в орендованому будинку Насправді ж купив два будинки.

Глен подав зустрічний позов. Хотів зменшити суму до 500 тис. Казав, що теперішні прибутки є результатом виключно його роботи.

- Ніколи б не подумав, що таке можливо через 15 років після розлучення, - скаржиться чоловік. - Тоді суддя поділив нас. Всі були задоволені. А тут раптом Нікола вирішила, що я надто добре живу.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ