Підтримати нас

Жахливі звички, які псують красу та наближають старість

Автор статті
16 вересня 2018 13:10
739
Поширити:

Жінки своїми щоденними звичками самі псують свою красу і наближають старість! Зверніть увагу, можливо і ви робите це щодня. Запам'ятайте ці жахливі звички і ніколи більше їх не робіть. Саме вони крадуть вашу молодість щодня. Ось, що не треба робити!

Паління

Паління зменшує приплив крові до шкіри і це може привести до її передчасного старіння. Дослідження показали, що у жінок зморшки, котрі палять, проявляються частіше, ніж у чоловіків, що палять.

Сон з макіяжем

Іноді трапляється так, що на зняття макіяжу перед сном просто немає часу і сил. Якщо це повторюватиметься неодноразово, то твої пори можуть забитися і через це з'являться комедони.

Алкоголь

Надмірне вживання алкоголю погано впливає на шкіру, оскільки викликає її зневоднення. Алкоголь також розширює кровоносні судини, що призводить до утворення судинної сіточки на щоках і носі.

Використання брудних аплікаторів для макіяжу

Регулярно роби миття свого приладдя для нанесення макіяжу: пензликів, губок, пушків і спонжів. Причиною висипу, алергії або акне на шкірі можуть бути пил і мертві клітини шкіри, які накопичуються на аплікаторах.

Відвідування солярію

Не лише прогулянки під активними сонячними променями небезпечні для шкіри, але і також УФ-випромінювання в солярії. Такий спосіб отримання засмаги може викликати зневоднення шкіри, ранні зморшки, а також існує великий ризик захворіти меланомою (раком шкіри).

Звичка гризти нігті

Це заняття не лише псує твій зовнішній вигляд, роблячи твої руки недоглянутими, але і також негативно впливає на здоров'я. Коли ти миєш руки, неможливо змити усі бактерії, їх велика частина залишається під нігтями. Якщо ти гризеш нігті, то мікроби легко можуть потрапити до тебе в організм. Вважається, що будь-яка звичка формується за 21 день. Щоб позбавитися від манери гризти нігті, можна спробувати впродовж 3 тижнів змащувати нігті перцем або гірчицею.

Вичавлювання прищів

При вичавлюванні прищів ти поширюєш бактерії і ризикуєш занести інфекцію. Прищі зникнуть самі по собі, просто треба підібрати правильний догляд за шкірою.

Нестача сну

Якщо ти спиш менше 8 годин в день, тоді організм збільшує виробництво гормонів стресу. Вони зменшують кількість колагену, який отримує шкіра. Також при нестачі сну втрачається концентрація уваги і енергія, починаються психологічні проблеми і сповільнюється обмін речовин.

Якщо у вашому житті є присутніми хоча б 3 з цих звичок - негайно від них відмовтеся. Потурбуйтеся про свою красу і молодість вже сьогодні! Поділіться корисною інформацією з подругами!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ