Підтримати нас

Завербований військовий РФ підпалив комплекс зв’язку інших окупантів

Vgoru
Автор статті
23 червня 2023 11:10
2,080
Поширити:

Учора, 22 червня, на Херсонщині військовослужбовець РФ — агент руху «АТЕШ» — підпалив комплекс зв’язку «Р-161» сусіднього підрозділу. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву, з посиланням на допис руху “Атеш”.

«До населеного пункту, де перебуває наш агент, прибув новий підрозділ окупантів. Агент — російський військовий — влився в довіру до товаришів по службі та підпалив їхній комплекс зв’язку", – повідомляють у русі.

Як ідеться, спочатку агент зачекав, поки окупанти будуть у сильному алкогольному сп’янінні.

Р-161 «Пошук» — це комплекс автомобільних радіостанцій на коротких хвилях великої та середньої потужності та однойменна серія автомобільних та стаціонарних радіостанцій.

Можливий вигляд Р-161 «Пошук». Фото з Вікіпедії

Нагадаємо, тимчасово окуповані Олешки на Херсонщині затопило внаслідок теракту росіян на Каховській ГЕС, і частина російських військових грабували затоплені будинки. Вони грабували оселі в селищі Рикове Генічеського району, де вибухнув окупантський склад боєприпасів. Вони грабували навіть тоді, коли снаряди продовжували вибухати.  

Росіяни також крадуть матеріальні цінності та забирають українські документи жителів тимчасово окупованих Нової Каховки, Олешок та Голої Пристані на Херсонщині.  Буцімто вони ліквідовують наслідки свого теракту на Каховській ГЕС. Росіяни це роблять для того, аби чинити психологічний тиск на місцевих жителів та змусити їх оформлювати російські паспорти.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ