Підтримати нас

За минулу добу поліція зафіксувала 8 воєнних злочинів на Херсонщині. Є загиблі та поранені

Vgoru
25 липня 2022 15:47
1,418
Поширити:

Серед злочинів переважають викрадення людей російськими військовими або представниками окупаційної влади, обстріли населених пунктів. Наразі 5 людей загинуло та 8 отримали тяжкі поранення.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

Під час обстрілів населених пунктів Бериславського району п’ятеро людей загинули, отримавши поранення несумісні з життям.

Під час ворожого артилерійського обстрілу села Осокорівка тяжкі уламкові поранення отримали троє людей, нині вони в лікарні.

Російські війська обстріляли села Ольгине та Іванівка, тяжкі поранення отримали четверо людей. Нині за їх життя борються лікарі.

У селі Чорнобаївка вночі військові російської армії викрали з домівок трьох чоловіків. Нині їх місцеперебування невідоме.

До Криворізької міської клінічної лікарні доставили 59-річного жителя села Новобратське Бериславського району. У нього діагностували вибухову травму, черепно-мозкову травму, контузію, проникаюче поранення черевної порожнини та переломи. Поранення чоловік отримав унаслідок артилерійського обстрілу населеного пункту військовими рф.

У селі Новоберислав окупанти взяли в полон 60-річного чоловіка та його 38-річного сина. Чоловіки володіють власним підприємством із надання послуг по перевезенню. Окупанти забрали всю документацію та офісну техніку з території підприємства. Нині місцеперебування чоловіків невідоме.

У селі Мала Олександрівка російські військові силою забрали з дому 60-річного місцевого жителя. Нині зв’язку з чоловіком немає, місцеперебування невідоме.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 110 «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України» та ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів