Підтримати нас

За добу “відмінусували” три великокаліберні гармати: ЗСУ нищать ворожу армію на південному напрямку

Vgoru
Автор статті
16 червня 2023 08:30
447
Поширити:

За добу 15 червня ракетно-артилерійські підрозділи знищили 19 окупантів, танк Т-72/62, три великокаліберних гармати «Гіацинт», «Мста-Б», Д-20, три одиниці автобронетехніки й комплекс відеотепловізійного спостереження "Муром-П".

Про це повідомляє речник ОК "Південь" Владислав Назаров.

Також українські воїни завдали удару по польовому пункту боєпостачання поблизу Олешок.

Українська авіація завдала удар два авіаційних удари по живій силі та вогневим засобам противника в Каховському районі, повідомляє речник.

Нагадаємо, воїни ССО взяли у полон п’ятеро російських окупантів на їхніх затоплених позиціях після підриву ГЕС. Вже на березі під час розмови з полоненими оператори ССО з’ясували, що окупанти належать до підрозділу «Шторм Z». Основу підрозділу складають засуджені росіяни, що відбувають покарання у тюрмах. За участь у війні проти України їм обіцяють амністію, повідомляє пресслужба.

Минулої доби, 15 червня, росіяни 54 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. 

Ворог, використовуючи РСЗО та тяжку артилерію, поцілив по житловому будинку у селі Новоберислав: жінка загинула на місці, а її чоловік загинув по дорозі до лікарні.

Ситуація на півдні залишається складною, оскільки ворог повертається на залишені раніше позиції, які були підтоплені через підрив Каховської ГЕС. Через це посилились обстріли Херсонської області. Загалом за ніч було зафіксовано близько 40 обстрілів у зоні відповідальності ОК Південь, що є досить високою інтенсивністю для нічного періоду.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ