Підтримати нас

Окупанти випустили 223 снаряди по Херсонщині, подружжя загинуло, дві людини – поранені

Vgoru
16 червня 2023 06:20
430
Поширити:

Минулої доби, 15 червня, росіяни 54 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 223 снаряди з артилерії, мінометів, безпілотників, авіації, "Градів", також завдали ракетних ударів.

Про це повідомляє Херсонська ОВА. 

Російські військові били по житлових кварталах населених пунктів області.

Херсонську громаду ворог обстріляв  18 разів, використавши 57 снарядів. Окрім Херсона, ураження були в Зимівнику, Зеленівці, Антонівці, Молодіжному, Комишанах. Також сьогодні вночі було тричі атаковано Антонівку.

По Херсону ворог випустив 37 снарядів. 

Як повідомляє Генштаб, на Херсонському напрямку росіяни обороняються. Завдали авіаційного удару керованими бомбами в районі Козацького Херсонської області. Артилерією обстріляв Осокорівку, Михайлівку, Республіканець, Берислав, Веселе, Козацьке, Ольгівку, Одрадокам’янку, Львове, Тягинку, Токарівку, Інженерне, Антонівку, Зеленівку, Степанівку, Чорнобаївку, Херсон, Зимівник, Білозерку й Кізомис Херсонської області.

Як повідомляє начальник Бериславської РДА Володимир Літвінов, обстріли пошкодили приміщення кінотеатру, багатоквартирні, житлові будинки та господарські споруди мешканців у Бериславській громаді. 

У Бериславі один чоловік загинув. Також ворог використовуючи РСЗО та тяжку артилерію, поцілив по житловому будинку у селі Новоберислав: жінка загинула на місці, а її чоловік загинув по дорозі до лікарні.

Через російську агресію 2 людини загинули, 2 – дістали поранення.

Учора, 15 червня близько 10:30 російські військові обстріляли селище Зеленівка. Загинула 80-річна жінка. 

За 14 червня російська армія випустила по Херсонщині 192 снаряди з мінометів, “Градів”, артилерії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ