Підтримати нас

За добу армія РФ 11 разів штурмувала позиції ЗСУ в Кринках на лівому березі Дніпра

Автор статті
19 квітня 2024 14:53
295
Поширити:
Фото: Associated Press

18 квітня російські військові здійснили 11 штурмів в напрямку плацдарму Сил оборони в районі населеного пункту Кринки Херсонської області. Військові РФ відійшли на вихідні позиції зазнавши втрат.

Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

“Протягом бойової доби окупанти здійснили на Херсонському напрямку 1 авіаційний удар із застосуванням близько десятка некерованих авіаційних ракет”, – йдеться в дописі.

Російські військові не припиняють артилерійських обстрілів, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів і постійно ведуть аеророзвідку.

Зазначається, що за минулу добу в операційній зоні Сил оборони півдня зафіксували проліт 108 розвідувальних дронів.

  • Аналітики Інституту вивчення війни у звіті, посилаючись на російські джерела, пишуть, що українські військові розширили свій плацдарм у районі села Кринки на Херсонщині на захід на 500 метрів. Це стало можливим завдяки тому, що невідомий російський підрозділ здав свої позиції.
  • Раніше Інституту вивчення війни повідомляв, що геолокаційні кадри, опубліковані 11 квітня, вказують на те, що окупаційні війська просунулися в районі Кринків. Військові РФ розпочали активну діяльність у південній частині острова Великий Потьомкінський (на північ від Голої Пристані).
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ