Підтримати нас

З прибережної Зміївки на Херсонщині поліціянти врятували жінку та її сина. ВІДЕО

Vgoru
Автор статті
11 січня 2024 16:50
3,192
Поширити:

Поліціянти евакуювали 83-річну пенсіонерку та її сина з напівзруйнованого будинку зі Зміївки Бериславського району. Наступної ночі, коли людей уже евакуювали, російські снаряди зруйнували їхній будинок вщент.

Про це повідомляє поліція Херсонської області. 

Як зазначається, у прибережній Зміївці, де майже не лишилося вцілілих будинків, поліціянти Андрій Харченко та Павло Тесля під час фіксації наслідків російських атак виявили в пошкодженому будинку 83-річну жінку та її сина. Обидва потребували допомоги та були в шоковому стані. 

Вони розповіли, що їхній дім “зачепила” керована російська бомба: був пошкоджений паркан, вибиті вікна та посічений шифер. 

Поліціянти запропонували жінці та її сину евакуюватися, вони погодилися. У лікарні в них діагностували контузії.

Наступної ночі військові РФ обстріляли село з міномета, міни знищили будинок сім’ї – він уже непридатний для проживання, повідомили у відомстві.

Поліціянти зв’язалися з іншим сином жінки, який проживає у Кривому Розі, розповіли про поранених матір та брата, пошкоджений будинок. Чоловік пообіцяв приїхати та забрати рідних до себе, повідомили в поліції.

Зміївка – це прибережне село, яке розташоване на лінії вогню. У Зміївці також оголошена примусова евакуація дітей. Російські військові чи не щодня атакують Зміївку з авіації та дронів

Влада Херсонщини закликає мешканців прибережних населених пунктів евакуюватися. Адже у небезпечній прибережній зоні все ще проживають приблизно 10 тисяч людей.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ