Підтримати нас

З деокупації Херсонщини загинуло 9 працівників комунальних підприємств

Vgoru
Автор статті
02 жовтня 2023 09:54
227
Поширити:

У Херсонській міській територіальній громаді з дня деокупації, 11 листопада 2022 року, при виконанні посадових обов'язків загинуло 9 працівників комунальних підприємств. Також унаслідок російської агресії ще 27 були поранені.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Зокрема, він зазначив, що стан двох працівників КП "Парки Херсона", які в п'ятницю, 29 вересня, потрапили під російський обстріл залишається середньо важким. 

Як зазначається, вони перебувають у лікарні. Одному з чоловіків видалили око, у другого поранені обидві руки та нога.

Сьогодні, 2 жовтня, під ворожий вогонь потрапило авто патрульної поліції. Постраждали двоє правоохоронців. Унаслідок обстрілу міста 19 вересня, загинув старший сержант поліції Андрій Тарчинський. Його поховали 23 вересня в Херсоні. Також біля власного будинку загинув колишній співробітник ГУ ДСНС України в Херсонській області Дмитро Сидоренко разом зі своєю дружиною Наталією. 

У вересні померла молодша медична медсестра Херсонської міської клінічної лікарні ім. Афанасія і Ольги Тропіних – Світлана Віштомова. У серпні армія РФ тричі обстрілювала лікарні в Херсоні. Після першого удару на початку місяця загинув лікар Дмитро Білий та постраждала медсестра.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ