Підтримати нас

Херсон відвідала Координаторка ООН із гуманітарних питань Деніз Браун

16 липня 2024 10:55
309
Поширити:
Фото: UN / Andrii Krepkykh

15 липня Координаторка ООН із гуманітарних питань Деніз Браун приїхала в Херсон.

Про це йдеться на сторінці начальника Херсонської МВА Романа Мрочка.

Зазначається, що на зустрічі обговорювали питання підтримки міжнародних організацій щодо облаштування підземних лікарень на Херсонщині.

Координаторка відвідала один із гуртожитків для переселенців. Їх будинки зруйновані після затоплення від підриву російськими військовими Каховської ГЕС, а також пошкоджені через обстріли. 

“Результатом цього візиту стала домовленість про фінансування ремонтних робіт у приміщеннях для створення більш комфортних умов проживання людей, які постраждали від російської збройної агресії”, – зазначається в дописі. 
  • Кореспонденти “Вгору” розповідали, що Херсонська обласна військова адміністрація підготувала на 2024 рік два масштабні проєкти з будівництва в підземних укриттях регіонального перинатального центру та клінічної лікарні з заїздом для автомобілів швидкої допомоги.
  • Комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені будинки через підрив Каховської ГЕС у Херсонській області отримала 2 тисячі 114 заяв від людей та обстежила понад 2 тисячі 475 будинків.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів