Підтримати нас

Виявлено чотири автомобілі, що «мають проблеми» із законом

Автор статті
28 січня 2016 11:42
606
Поширити:

У територіальних сервісних центрах продовжують мати місце факти виявлення під час перереєстрації «сумнівних» автомобілів. Останніми днями сталося чотири такі випадки.

До Генічеського сервісного центру звернувся 25-річний мешканець Євпаторії з приводу перереєстрації автомобіля «Chevrolet Lacetti» з державними номерними знаками АР Крим. Під час перевірки відомостей про транспортний засіб за наявними інформаційними базами даних встановлено, що автівка з 2013 року перебуває в розшуку.

Ще три автомобілі з підробленими ідентифікаційними номерами та документами виявлено під час проведення операцій у сервісному центрі 6541, що в місті Цюрупинську.

Неприємний сюрприз чекав 26-річного водія, який хотів перереєструвати автомобіль «ВАЗ – 21093», адже в ході проведення експертного дослідження встановлено факт вварення панелі із номером кузова поза умов заводу-виробника.

В аналогічній ситуації опинилася власниця автомобіля «Mercedes-Benz 500 SE», яка звернулася до сервісного центру, щоб зняти автівку з обліку. Під час проведення експертного дослідження фахівцями встановлено факт нанесення номера кузова транспортного засобу кустарним способом.

Неприємна звістка чекала і на водія автомобіля «Toyota Land Cruiser Prado», який хотів зняти позашляховик із обліку, адже згідно із висновком проведеного експертного дослідження свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має ознаки підробки.     

Про всі вказані факти повідомлено до територіальних відділень поліції для проведення подальших перевірок. Транспортні засоби поміщено на майданчики для їх тимчасового утримання.  

Регіональний сервісний центр МВС в Херсонській області радить автолюбителям: перед купівлею автомобіля краще надати його на огляд фахівцям-експертам, аби потім не втратити своїх «залізних коней»  та сплачені за їх придбання кошти.

Для довідки: операція із перереєстрації транспортного засобу в сервісному центрі коштує близько 500 гривень, майже стільки ж водії сплачують під час оформлення нотаріального доручення, експертне дослідження автомобіля коштує близько 200 гривень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ