Підтримати нас

Відстрочка від військового призову для аграріїв

Vgoru
07 березня 2022 08:57
1,213
Поширити:

У цьому році забезпечення продовольством країни є важливим завданням, відзначив міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко. Тому працівники в галузі АПК отримують відстрочку від військового призову під час мобілізації та на воєнний час.

На своїй сторінці у Фейсбук міністр написав:

“Я звертаюся до кожного аграрія, до кожного, хто залучений у сільськогосподарській, рибній, тваринницькій галузях. Ви — армія, яка зможе вистояти, ви — наша надія. Уряд запровадив бронювання військовозобов’язаних. Аграрні підприємства та виробники продовольства – подавайте на Мінагрополітики списки критично важливих працівників, яким буде надана відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації та на воєнний час”.

Також Роман Лещенко розповів, що підприємства, установи та організації повинні будуть надати до Мінагрополітики документ за визначеної формою. У ньому будуть прописані пропозиції щодо бронювання військовозобов'язаних (ПІБ, рік народження призовника, назва підприємства та назва військкомату). Далі, міністерство АПК опрацює усі ці документи-пропозиції, та надішле до міністерства оборони пропозиції щодо бронювання військовозобов'язаних, які працюють у аграрно-промисловому виробництві.      

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ