Підтримати нас

Відбулось пленарне засідання позачергової сесії міської ради VI скликання

26 листопада 2015 09:36
191
Поширити:

Міська рада прийняла рішення «Про зміни до міського бюджету на 2015 рік».

Рішенням сесії збільшено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам до 20 млн. 994 тис.грн. на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання та водовідведення, що постачалися населенню, яка виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії, послуг з водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися органами державної влади чи органами місцевого самоврядування.

Збільшено видатки за рахунок субвенції з держбюджету ПАТ «Херсонська ТЕЦ», МКП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства м. Херсона», МКП «Херсонтеплоенерго», ПП «Херсонтеплогенерація», ЗАТ «Теплотехніка».

Перерозподілено 125 тис. грн. на енергозабезпечення будинку №3 по вул.Фестивальній.

На 100 тис. грн. збільшено видатки на капітальний ремонт приміщень для відкриття дошкільних груп при  школі №43.

На 250 тис. грн. збільшено капітальні видатки на завершення реконструкції системи опалення школи мистецтв №1 тощо.

Також прийняті рішення Про затвердження публічному акціонерному товариству «Енергопостачальна компанія «Херсонобленерго» проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду та передачу їх в оренду; Про дозвіл ПАТ «Енергопостачальна компанія «Херсонобленерго» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок; Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 05.11.2015 №2087.

Крім того, депутати внесли зміни до Програми «Соціальний захист» в частині надання допомоги на доровартісне лікування онкохворим дітям.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ