Підтримати нас

Верховна Рада вимагає від Зеленського звернути увагу на діяльність херсонського Держгеокадастру

Автор статті
29 січня 2021 17:20
1,134
Поширити:

Про начебто протиправну діяльність начальника Головного управління Держгеокадастру в Херсонській області Олександра Паливоди повідомлять Президенту України Володимиру Зеленському.

За направлення відповідного запиту Олексія Ковальова (народний депутат фракції “Слуга народу”) проголосували 277 народних депутатів на сьогоднішньому пленарному засіданні Верховної Ради. Підтримала звернення до Президента Вікторія Вагнер (фракція “Слуга народу”, 183 мажоритарний округ). “Проти” проголосував інший мажоритарний депутат від фракції “Слуга народу” з Херсонщини Володимир Іванов.

У самому запиті говориться про чисельні скарги мешканців області на дії чиновника - роздачу земель підставним особам, конфлікти інтересів, розривання договорів оренди земельних ділянок для їхньої передачі у власність “певним особам” та ряд відкритих кримінальних проваджень.

Долучайтесь!

Оперативні та актуальні новини в нашому Телеграм-каналі. Підписуйтесь на сторінку у Facebook і будьте завжди в курсі подій. Найкращі фото Херсона та області у нашому Instagram. Відеорепортажі, експлейнери, тревел-шоу та просто круті відео на YouTube Вгору.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ