Підтримати нас

Вадим Євтушенко здобуває перше очко на посаді тренера “Кристала”

Автор статті
30 березня 2021 12:39
902
Поширити:

Шанувальники херсонського "Кристала" нарешті дочекалися позитивного результату від своєї команди. "Синьо-зелені" під керівництвом Вадима Євтушенка здобули нічию в Житомирі у матчі з місцевим "Поліссям" - 1:1.

Це перше очко херсонців, яке вони зуміли заробити після матчу з "Прикарпаттям" 5 листопада минулого року, коли теж була нічия 1:1.

Втім, матч на Житомирщині склався дуже важко для південців. З перших хвилин господарі, які вперше за 16 років грали на власному стадіоні, почали пресувати "Кристал". Уже на 9-й хвилині Шевченко неймовірним ударом здалеку влучив прямо в "дев'ятку" воріт херсонців.

"Кристал" зумів перехопити ініціативу, на 21-й хвилині заробив пенальті, який реалізував Сорокін. Після цього, на жаль, атакували виключно житомиряни.

Після перерви тиск став просто нереальним: м'яч не тримався в ногах херсонців, а на чужій половині поля вони побували лічені рази. Арбітр додав до основного часу матчу цілих шість хвилин, але "дотиснути" суперника "Полісся" не зуміло.

Отже, тепер у "Кристала" в таблиці Чемпіонату України з футболу в першій лізі 5 очок. Три очки відокремлює команду від "Авангарду", що йде на передостанньому місці. У наступному турі нашу команду очікує важкий виїзд до Харкова на матч з "Металістом 1925".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ