Підтримати нас

В Олешках чоловік допоміг поліцейським затримали зловмисника

Vgoru
04 січня 2019 07:03
224
Поширити:

Наступного дня після скоєння злочину зловмисник біля торгового центру в м.Олешки пропонував місцевим жителям купити у нього дублянку, яку, як з’ясувалося, вночі зняв з чоловіка. Поруч з магазином проходив син потерпілого. Він впізнав одяг свого батька та викликав поліцію.

Вночі 54-річний місцевий житель повертався додому, раптом ззаду до нього підбіг невідомий, вдарив по голові, після чого чоловік втратив свідомість. Отямився він вже без дублянки, мобільного телефона та золотого перстня. В поліцію потерпілий не заявляв, а розповів про напад на нього лише вдома родичам.

Наступного дня біля одного з магазинів зловмисник пропонував купити дублянку місцевим жителям та випадково потрапив на сина потерпілого, який й викликав поліцію. Як розповів начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко, підозрюваного затримали та встановили його особу. Зловмисником виявився 37-річний житель іншої області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбій та вбивство. Телефон та перстень потерпілого він здав у ломбард.

За фактом вчинення розбійного нападу відділенням поліції відкрите кримінальне провадження. Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ