Підтримати нас

В міськраді повідомили про наслідки негоди

Автор статті
25 лютого 2020 11:00
586
Поширити:

Комунальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди. За минулу добу з вулиць міста прибрали майже всі повалені дерева. У першу чергу - там, де це загрожувало безпеці людей, на магістральних вулицях та проїздах.

Департамент житлово-комунального господарства міської ради узагальнює наслідки негоди та формує список пошкоджень житлового фонду, повідомляє сайт Херсонської міської ради.

Управління освіти міської ради також надало список навчальних закладів, які постраждали внаслідок негоди. Це ясла-садки №71, 76, 60, 83 та школа №43.

Міський голова Володимир Миколаєнко зазначає, що одразу після систематизації інформації визначать суму, необхідну для ремонту будівель, та вишукають можливість компенсації коштів з міського бюджету.

Без світла залишаються мешканці приватного сектору в різних районах міста (9 будинків). 7 будинків відключено від газопостачання. Ремонтні роботи продовжуються.

На даний момент у лікарні знаходяться 3 людини із травмами різного ступеню. 6 людей отримали травми різної тяжкості. До Херсонської обласної клінічної лікарні госпіталізовано жінку 68 років із забійною раною тім’яної області (через падіння карнизу). Зараз вона знаходиться в комі після операції, стан тяжкий.

У Херсонській обласній дитячій лікарні перебуває дівчинка 13 років зі струсом головного мозку та травмою грудної клітки. Її стан стабільний.

Також до обласної лікарні госпіталізовано хлопця 21 року зі струсом головного мозку.

За потреби, наголошує Володимир Миколаєнко, постраждалим виділять матеріальну допомогу на лікування.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ