Підтримати нас

В Херсонському СІЗО пройшли навчання

04 травня 2019 08:00
248
Поширити:

У п'ятницю, 3 травня 2019 року в «Херсонському слідчому ізоляторі» провели тактико – спеціальне навчання особового складу установи діям при надзвичайних ситуаціях за умовним сигналом оповіщення «Буря – 4».

Про це повідомляється на сторінці установи у Фейсбук.

Під час гасіння та перевірки дій у разі виникнення пожежі на території установи було відпрацьовано злагодженість дій особового складу установи та бойового розрахунку пожежної команди.

Також, в установі проведено загальний обшук камер режимного корпусу та житлово – господарчих об’єктів на наявність заборонених предметів в зоні, що охороняється. Під час якого вилучено ряд заборонених речей в предметів, а саме: мобільні телефони, сім – картки мобільного зв’язку, акумуляторні батареї до мобільних телефонів, колюче-ріжучі предмети, гральні карти кустарного виготовлення, електрокип’ятильники заводського виготовлення.

По завершенню проведення загального обшуку підведено підсумки та проведено аналіз вилучених заборонених предметів. Заходи фізичного впливу та спеціальні засоби під час проведення даного заходу до ув’язнених та засуджених не застосовувались. Скарг на дії персоналу не надходило.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ