Підтримати нас

В Херсоні поліцейські врятували від нетверезої матері двох дітей

Автор статті
17 березня 2020 04:00
693
Поширити:

У понеділок, 16 березня, на лінію «102» надійшов виклик від стурбованих мешканців однієї з багатоповерхівок у мікрорайоні Шуменський міста Херсона.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Люди повідомили, що з квартири їх сусідки чути крики та дитячий плач. Родина перебуває на обліку як така, що знаходиться у складних життєвих обставинах.

На місце негайно прибула мобільна група реагування на факти домашнього насильства ГУНП. У квартирі поліцейські побачили 44-річну жінку та її 70-річного співмешканця. Обидва були у нетверезому стані та поводилися неадекватно, сварилися, жінка намагалася вдарити чоловіка. Ситуація сильно налякала дітей жінки: 7-річного хлопчика і 3-річну дівчинку. Діти плакали і просили поїсти. В обох були явні ознаки застуди. Жінка не звертала ніякої уваги на сина і доньку. Про подію поліцейські повідомили службу у справах дітей.

Під час обстеження житлових умов родини виявилося, що у квартирі не було продуктів харчування та ліків для дітей. Зважаючи на загрозу життю та здоров’ю братика і сестрички, поліцейські та служба у справах дітей відвезли малечу в лікарню. Після надання медичної допомоги дітей помістять у притулок.  

У відношенні жінки працівники поліції склали адміністративний протокол за ст.173-2 «Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування» та винесли їй терміновий заборонний припис, який забороняє жінці у будь-який спосіб спілкуватися зі співмешканцем.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ